Πανελλαδική εμβέλεια απέκτησε από τις 17 Ιουλίου 2012 το Star Κεντρικής Ελλάδας.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Star είναι διαθέσιμο στους συνδρομητές του COSMOTE TV στη θέση 664 δορυφορικά ή μέσω conn-x σε όλη την επικράτεια. Οι Στερεοελλαδίτες σε όλη τη χώρα μπορούν τώρα να βλέπουν τα νέα από τον τόπο καταγωγής τους, από το δικό τους κανάλι, το Star Κεντρικής Ελλάδας.
Δείτε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Star στην ιστοσελίδα του COSMOTE TV και συντονιστείτε για να ενημερωθείτε για τα τοπικά νέα της Φθιώτιδας, της Βοιωτίας, της Ευρυτανίας, της Φωκίδας και της Εύβοιας. Αναλυτικά δελτία ειδήσεων από τα κεντρικά πλατώ της Λαμίας, με ζωντανές συνδέσεις με τα studios στη Χαλκίδα, τη Λιβαδειά, τη Θήβα και το Καρπενήσι, αλλά και δορυφορικές συνδέσεις με τους τόπους όπου εξελίσσονται τα γεγονότα.

Τα αθλητικά νέα αποτελούν ένα από τα δυνατότερα σημεία του τηλεοπτικού προγράμματος, με περιεχόμενο την δραστηριότητα όλων των κοιτίδων του αθλητισμού της περιφέρειας. Η πλούσια ενημέρωση, συνοδεύεται από ποιοτικές εσωτερικές παραγωγές του Star, με περιεχόμενο την υγεία, την οικονομία, τις τέχνες και τον πολιτισμό, την παράδοση, την γαστρονομία, τις ανθρώπινες σχέσεις και την έρευνα.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.