Στην Λαμία το δίκτυο πόλεων για το ποδήλατο

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 6 Νοεμβρίου το πρωί, στην αίθουσα εκδηλώσεων στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων, η Γενική Συνέλευση του Δικτύου Ελληνικών Πόλεων για την Βιώσιμη Κινητικότητα και το Ποδήλατο, όπου Πρόεδρος του Δ.Σ. του Δικτύου, είναι ο Δήμαρχος Λαμιέων Γιώργος Κοτρωνιάς .

Η σημερινή Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στη Λαμία, με την συμμετοχή Αυτοδιοικητικών αιρετών εκπροσώπων τον Δήμων μελών του Δικτύου, προχώρησε στην τροποποίηση του Καταστατικού του Δικτύου προσαρμόζοντας το στα νέα δεδομένα του «Καλλικράτη» , εξέλεξε το νέο 7μελές Δ.Σ. όπου Πρόεδρος παραμένει ο Δήμαρχος Λαμιέων Γιώργος Κοτρωνιάς, καθώς και τα τρία Αναπληρωματικά μέλη και εξέδωσε ψήφισμα.

Στην συνέχεια οι αιρετοί Εντιπρόσωποι -μέλη του Δικτύου που συμμετείχαν στην Γενική Συνέλευση, επισκέφθηκαν τον Ποδηλατοδρόμο της πόλης και ακολούθως την Έκθεση «ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ Ο ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ» του Ευθύμιου Βαρλάμη, όπου τους ξενάγησε η Έφορος της Δημοτικής Πινακοθήκης Λαμίας «Αλέκος Κοντόπουλος» κυρία Έφη Παπαευθυμίου.