Στον εισαγγελέα οι ληστές με τη χλωρίνη – Αυλωνάρι Εύβοιας

Θύμα ένοπλης ληστείας έπεσε χτες βράδυ 25χρονος ιδιοκτήτης πρατηρίου καυσίμων στο Αυλωνάρι Εύβοιας. Οι δράστες κακοποίησαν το θύμα μπροστά στα μάτια της 60χρονης μητέρας του, η οποία προκειμένου να τον σώσει, άνοιξε τελικά το χρηματοκιβώτιο παρακαλώντας τους ληστές

ληστές να μην κάνουν εκτεταμένη χρήση χλωρίνης, που έριξαν ακόμα και στο πρόσωπο του θύματος … προφανώς για να καλύψουν τα ίχνη DNA που θα άφηναν πίσω τους. Οι δύο δράστες 29 και 32 ετών εξακολουθούν να κρατούνται στην Ασφάλεια Χαλκίδας αφού μετά την απολογία τους στον Εισαγγελέα προγραμματίστηκε να οδηγηθούν ενώπιον του Ανακριτή το μεσημέρι της Παρασκευής.

Η αστυνομία λίγο πριν από τα μεσάνυχτα κατάφερε να εντοπίσει τους δράστες στην περιοχή Μαλακώντα, λίγο πριν την Ερέτρια, από τους οποίους και απέσπασε την ομολογία τους για το συμβάν, όχι όμως και για τα υποκλαπέντα που ανέφερε μεν το θύμα αλλά δεν είχαν στην κατοχή τους.

Οι δύο συλληφθέντες, ημεδαποί και κάτοικοι της περιοχής ηλικίας 29 και 32 ετών, οδηγήθηκαν προς απολογία στην Εισαγγελία Χαλκίδας, ενώ, δεδομένης της συνεχιζόμενης προανακριτικής διαδικασίας ανοικτό παραμένει το ενδεχόμενο και νέων προσαγωγών.

Ο νεαρός ιδιοκτήτης του πρατηρίου καυσίμων νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Χαλκίδας, η κατάσταση του οποίου σύμφωνα με τους γιατρούς, δεν εμπνέει ανησυχία.