Επιπτώσεις στην Ελληνική Ζυθοποιία από τους νέους φόρους

Φρένο στην έντονα ανοδική πορεία που παρουσιάζει ο κλάδος της μικροζυθοποιίας στη χώρας μας, έρχεται να βάλει η αύξηση φόρων κατά 93% του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο ζύθο, όπως επισημαίνουν νεοεισερχόμενοι επιχειρηματίες παραγωγοί στον χώρο. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της μικροζυθοποιίας « Έλιξη» στη Χαλκίδα, Παντελή Αβραμίδη, η αύξηση αυτή θα έχει αλλεπάλληλες δυσμενείς συνέπειες σε θέματα κατανάλωσης, απασχόλησης και επενδύσεων.