Πρόγραμμα κατάρτισης για αρτοποιούς στην Εύβοια

Γνώσεις και νέες δεξιότητες στον τομέα των οργανικών αρτοπαρασκευασμάτων μπορούν να αποκτήσουν οι αρτοποιοί στην Εύβοια μέσα από το πρόγραμα του Erasmus plus. Η κατάρτιση θα διαρκέσει 11 ημέρες και θα πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο του 2016 στη Γερμανία. Το σωματείο αρτοποιών νομού Ευβοίας είναι το μοναδικό στην Στερεά που συμμετέχει στο εν λόγω πρόγραμμα με μοναδικό σκοπό την απόκτηση νέων γνώσεων, τεχνογνωσίας και την ανάπτυξη ευρωπαϊκών συνεργασιών.