ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ: «Συνεχίζω ως Ανεξάρτητος»

Μία εβδομάδα μετά την διαγραφή του ο βουλευτής Νίκος Σταυρογιάννης παραχώρησε Συνέντευξη τύπου από τα νέα του γραφεία στα Γαλανέικα Λαμίας. Την περασμένη Κυριακή μετά την συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Real News στην οποία δήλωσε ότι η συνείδησή του δεν του επιτρέπει να ψηφίσει το νέο πακέτο μέτρων ανακοινώθηκε η αποπομπή του από την Κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ.

Ο Νίκος Σταυρογιάννης μία εβδομάδα μετά δηλώνει ότι θα συνεχίσει ως Ανεξάρτητος Βουλευτής ενώ εξαπολύει σφοδρή επίθεση κατά του Αντώνη Σαμαρά. Διαψεύδει την προσχώρησή του στους Ανεξάρτητους Έλληνες του Πάνου Καμμένου , δηλώνει όμως βέβαιος πως με ορισμένους συναδέλφους του από την ΝΔ θα συναντηθούν σύντομα σε μια νέα προσπάθεια ανασύνθεσης της κεντροδεξιάς παράταξης.

Μετά τις δηλώσεις Σταικούρα ο οποίος κληθείς να σχολιάσει την άρνηση Σταυριγιάννη να ψηφίσει τα μέτρα έκανε για «λάθος λύση και πισωγύρισμα την ώρα που ο ίδιος επέλεξε να μείνει στην μέση του τούνελ και να εργαστεί» ο Νίκος Σταυρογιάννης απέφυγε να επιτεθεί ευθέως στον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών έδωσε όμως την δική του γνώμη όσον αφορά τα τούνελ.